Databazen op de Webwinkel Vakdagen 2017

Koppeling webshop en boekhouding

Het zal niet verbazen dat online ondernemingen doorgaans snel beschikken over grote hoeveelheden Data. Om die reden heeft Databazen een duidelijke focus op webshops, een nog altijd stevig groeiende branche. Om deze focus kracht bij te zetten, hebben wij besloten om ons dit jaar te begeven onder de 11.000 bezoekers van de Webwinkel Vakdagen 2017, in de Jaarbeurs Utrecht.

De totale wereld van e-commerce, op één beurs

De WebWinkel Vakdagen is dé jaarlijkse beurs op het gebied van webwinkels. Met ruim 15.000 vierkante meter aan beursvloer, meer dan 250 exposanten en 160 interessante sprekers is er op deze beurs heel veel informatie te vinden over e-commerce. Zowel op gebied van opstarten en inrichten van een webshop als het efficiënter maken van uw webwinkel zijn er verschillende oplossingen te vinden. Naast de stands van verschillende exposanten worden er lezingen gegeven waarin actuele voorbeelden worden behandeld en praktische tips worden gegeven.

Het volledige programma is hier te bekijken op de website van de WebWinkel Vakdagen 2017.

Databazen, trots partner van SnelStart

Op de Webwinkel Vakdagen staan wij als officieel SnelStart-partner op de stand van SnelStart. Andere bedrijven die ons vergezellen op deze stand zijn online bureau S for Software en bouwer van topwebshops Site.nu. Wij adviseren op de beurs eigenaren van webshops of toekomstig eigenaren van webshops, over de voordelen die het koppelen van de administratie (boekhouding) met de webshop biedt. Deze koppelingen bouwen wij sinds de oprichting van ons bedrijf en hiermee automatiseren wij bijvoorbeeld de orderverwerking vanuit de webshop, zodat webshop-eigenaren tijd en geld besparen op het voeren van de administratie. Naast de koppelingen, hopen wij op de beurs een aantal webshops te kunnen helpen met advies over het gebruik van één centraal bedrijfssysteem: Podio. Met deze tool zijn wij in staat om nog meer tijd en geld voor webshop-eigenaren te besparen, een absolute verlichting van de workload.

Mocht je op de beurs aanwezig zijn: Het lijkt ons ontzettend leuk om elkaar (weer) eens te spreken! Zeer graag ontvangen wij je daarom op stand W248. Tevens maak je bij ons op de stand kans op het winnen van een volledig ontworpen en gebouwde gratis webshop, als je jouw gegevens invult bij één van de aanwezige oprichters van Databazen of Site.nu.

Graag tot ziens, 18 of 19 januari in Jaarbeurs Utrecht!